Продолжение и аппроксимация субгармонических функций в полуплоскости. Невозможность продолжения плюрисубгармонических функций - Рашковский, А.Ю.; Ронкин, Л.И. (Український математичний журнал, 1994)
Будуються різного роду продовження субгармонічної в півплощині функції на всю площину. Одержані результати застосовуються для апроксимації субгармонічної функції скінченного порядку в півплощині логарифмом модуля цілої функції. Показано, що задача продовження плюрисубгармонічної функції може мати розв'язку.