Исследование и решение краевых задач с параметрами численно-аналитическим методом - Ронто, Н.И.; Король, И.И. (Український математичний журнал, 1994)
Запропоновано модифікацію чисельно-аналітичну модель послідовних наближень для дослідженння існування і побудови наближених розв'язків нелінійних двоточкових крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь, які містять невідомі параметри як у заданому рівнянні, так і в граничних умовах.