Вячеслав Олексійович Добровольський (до сімдесятип'ятиріччя від дня народження) - Боголюбов, О.М.; Валаєєв, К.Г.; Пясковський, Б.В.; Тамразов, П.М. (Український математичний журнал, 1994)
19 липня 1994 р. виповнилось 75 років від дня народження відомого українського історика математики, доктора фізико-математичних наук, професора Вячеслава Олексійовича Добровольського.