О коэрцитивной разрешимости дифференциально-операторных уравнений в B-пространствах - Джабраилов, М.С. (Український математичний журнал, 1994)
Досліджено коерцитивну розв'язуваність диференціально-операторних рівнянь в анізотропних B-просторах вектор-функцій.