Пам'яті Валентина Анатолійовича Зморовича - Барановський, Ф.Т.; Березанський, Ю.М.; Булдигін, В.В.; Далецький, Ю.Л.; Дзядик, В.К,; Добровольський, В.О.; Лозовик, В.Г.; Митропольский, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Скрипник, І.В.; Тамразов, П.М.; Яремчук, Ф.П. (Український математичний журнал, 1994)
Українську математичну науку спіткала велика втрата - 16 лютого 1994 р. помер професор кафедри вищої математики № 1 Київського політехнічного інституту (КПІ) Валентин Анатолійович Зморович. Понад 50 років віддав він плідній викладацькій та науковій діяльності в КПІ.