Приближение константой периодических функций в метрических пространствах φ(L) - Пичугов, С.А. (Український математичний журнал, 1994)
За допомогою найкращого наближенння функцій константою одержані необхідні умови для модулів неперервності періодичних функцій в метричних просторах з інтегральною метрикою, а також обчислені константи Юнга цих просторів.