Асимптотическое интегрирование сингулярно возмущенной квазилинейной задачи Коши в банаховом пространстве - Плоткин, Я.Д.; Турбин, А.Ф. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджується асимптотична поведінка розв'язку сингулярно збуреного квазіліиійного абстрактного диференціального рівняння у банаховому прос торі.