Про розподіл супремума випадкових процесів з квазібанахових Kσ- просторів - Козаченко, Ю.В. (Український математичний журнал, 1999)
Вивчаються випадкові процеси з квазібаиахових Kσ-просторів випадкових величин, область означення яких не обов'язково компакт. Знайдено умови, за яких супремум відповідно нормованого процесу належить тому ж простору, що й сам процес, а також оцінки норми цього супремума.