Гауссівські та негауссівські граничні розподіли оцінок коефіцієнтів регресії часового ряду із довгою пам'яттю - Леоненко, М.М.; Шарапов, М.М. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано гауссівські та негауссівські розподіли оцінок коефіцієнтів регресії часового ряду із довгою пам'яттю.