Один варіант проекційно-ітеративного методу, що базується на методі хорд - Галушко, Н.Ю. (Український математичний журнал, 1999)
Розглядається питання застосування одного варіанту проекційно-ітеративііого методу до нелінійних інтегральних рівнянь. З'ясовуються достатні умови збіжності методу.