Теория численно-аналитического метода: достижения и новые направления развития. VI - Ронто, Н.И.; Самойленко, А.М.; Трофимчук, С.И. (Український математичний журнал, 1999)
Проаналізовано застосування чисельио-аналітичиого методу, запропонованого А.М. Самойленком у 1965 р., до багатоточкових крайових задач.