Тауберові теореми із залишком для (H,p,α,β)- і (C,p,α,β)-методів підсумовування функцій двох змінних - Алданов, В.М.; Михалін, Г.О. (Український математичний журнал, 1999)
We consider a general method of obtaining Tauberian theorems with remainder for Hölder- and Cesarotype methods of summation.