Про асимптотику інтегральних многовидів сингулярно збурених систем із запізненням - Черевко, І.М. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджено задачу про побудову асимптотичних розкладів інтегральних многовидів повільних змінних для лінійних та нелінійних сингулярно збурених систем із запізненням.