Интегралы от некоторых случайных функций по общим случайным мерам - Радченко, В.Н. (Український математичний журнал, 1999)
Для випадкових функцій, що е сумами випадкових функціональних рядів, визначається інтеграл за загальною випадковою мірою. Для нього доводяться граничні теореми. Розглядається розв'язання інтегрального рівняння відносно невідомої випадкової міри.