Істотна самоспряженість операторів Діріхле гіббсових мір на нескінченному добутку многовидів - Антонюк, О.В.; Антонюк, О.В.; Кондратьєв, О.Г. (Український математичний журнал, 1995)
Essential self-adjointness of Dirichlet operators of Gibbs measures on infinite products of manifolds