Аналітична побудова ієрархічної матричної функції Ляпунова для імпульсних систем - Беґмуратов, К.А.; Мартинюк, А.А. (Український математичний журнал, 1997)
Для імпульсної системи розроблено метод побудови ієрархічної матричної функції Ляпунова.