Крайові задачі з параметрами для багаточастотної коливної системи - Петришин, Я.Р.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1997)
Доведена розв'язність крайових задач з параметрами для нелінійних коливних систем за допомогою методу усереднення. Встановлено також оцінки відхилення розв'язків вихідних і усереднених задач.