Достаточное условие сильной почти периодичности скалярно почти периодических представлений группы вещественных чисел - Кадец, M.И. (Український математичний журнал, 1997)
Доведено теорему про те, що якщо кожний сепарабельний підпростір Y банахового простору X має сепарабельне слабке секвенційие замикання в Y **, то кожна скалярно майже періодична група, що діє в X, є сильно майже періодичною.