Некоторые условия обязательности и обобщения теоремы Ю. Г. Федорова - Половицкий, Я.Д. (Український математичний журнал, 1997)
Означено новий тип умов — умови S-обов'язковості. Описані широкі класи груп з умовою черніковської обов'язковості та деякими іншими умовами, які близькі до відомої умови Ю. Г. Федорова.