Поведінка на нескінченності розширеної спектральної міри самоспряженого оператора - Горбачук, В.І.; Горбачук, М.Л. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджується залежність швидкості росту розширеної спектральної міри самоспряженого оператора від порядку сингулярності вектора, на якому ця міра розглядається.