Системи параболічних варіаційних нерівностей без початкових умов - Лавренюк, С.П. (Український математичний журнал, 1997)
Розглядається параболічна варіаційна нерівність без початкових умов. Побудовано клас існування і единосгі розв'язку вказаної нерівності. Цей клас визначається експоненціальним зростанням або спаданням розв'язку при t→−∞ в залежності від коефіцієнтів нерівності.