Вращательные движения автономных систем с импульсным воздействием - Али, Н.А.; Янчук, С.В. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджуються обертальні рухи для автономного диференціального рівняння другого порядку з імпульсною дією та періодичною правою частиною. Вказані деякі важливі властивості таких рухів, за допомогою чисельно-аналітичного методу визначені достатні умови існування обертальних рухів.