О представлении гладких инвариантов групп Кокстера в терминах анизотропных пространств - Гохман, А.О. (Український математичний журнал, 1997)
Гладка функція, інваріантна відносно групи Кокстера, зображається у вигляді функції від базисних інваріантів, яку пропонується описувати у термінах спеціальних анізотропних просторів, що дає більш точні оцінки її гладкості.