Периодические решения слабонелинейной системы уравнений в частных производных с импульсным воздействием - Перестюк, Н.А.; Ткач, А.Б. (Український математичний журнал, 1997)
Визначаються умови існування періодичних по t з періодом T розв'язків слабконелінійної системи рівнянь з частинними похідними з імпульсним впливом.