Приближение классов CψΒHω обобщенными суммами Валле Пуссена - Новиков, О.А.; Рукасов, В.И. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджуються апроксимаційпі властивості тригонометричних поліпомів, які породжуються методами підсумовування рядів Фур'є, на класах періодичних функцій.