Малі відхилення розв'язків стохаетичиих диференціальних-рівнянь у трубчастих областях - Гасаненко, В.О. (Український математичний журнал, 1997)
Наведено алгоритм для визначення повного асимптотичного розвинення ймовірності перебування одновимірного дифузійного процесу у нузькій області з криволінійними границями.