Об аддитивныхх неравенствахх для промежуточных производных функций, заданных на конечном интервале - Бабенко, В.Ф.; Кофанов, В.А.; Пичугов, С.А. (Український математичний журнал, 1997)
Наведено загальну схему одержання адитивних нерівностей типу Ландау-Адамара і як наслідок доведено ряд конкретних нових нерівностей для норм проміжних похідних функцій, заданих на скінченному інтервалі, з точною константою при'нормі функції.