О бесконечных группах, нециклическая норма ко торых имеет конечный индекс - Лиман, Ф.Н. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчаються групи, в яких перетин нормадізаторів вcix нециклічних груп (нециклічна норма) має скінчений індекс. Доведено, що нескінченна нециклічна группа скінченна над центром, а її нециклічна норма — дедекіндова група, якщо ця норма локально ступінчата i має в гpyni скінченний індекс.