Приклад повної ортопормованої системи в гільбертовому просторі узагальнених функцій - Гладківська, О.В. (Український математичний журнал, 1997)
Побудовано повну ортонормовану систему узагальнених функцій у гільбертовому просторі W ⁻¹. Знайдено оцінку похибки апроксимації в W ⁻¹, яка виражається через інтегральний модуль неперервності функції з L₂.