Краевые задачи для систем разностных уравнений - Бойчук, А.А. (Український математичний журнал, 1997)
Розглянуто крайової задачі для систем різницевих рівнянь з дискретним аргументом, лінійна частина яких є нетеровим оператором. Одержано необхідні та достатні умови розв'язності таких різницевих крайових задач.