Условия неосцилляции двухчленных систем дифференциальных уравнений - Бугир, М.К. (Український математичний журнал, 1997)
Встановлюються теореми порівняння для розв'язків системи рівнянь y(n)+P(t)y=0 типу В. О. Кондратьева.