Замечание о квазианалитических векторах для пары антикоммутирующих операторов - Тищенко, С.В. (Український математичний журнал, 1997)
Доведено, що два самоспряжених оператори, які антикомутують на щільній інваріантній області їхніх спільних квазіаналітичних векторів, є сильно антикомутуючими.