Конгруенції та квазітотожності на унарі - Курінний, Г.Ч. (Український математичний журнал, 1997)
Знайдені умови, при виконанні яких із збіжності всіх конгруенцій двох унарів (універсальних алгебр з однією унарною операцією) випливає збіжність породжених цими унарами многовидів та квазімноговидів.