Стійка різницева схема для нелінійного рівняння Клейна - Гордона - Нижник, Л.П. (Український математичний журнал, 1997)
Для нелінійного рівняння Клейна - Гордона одержано стійку різницеву схему на великих часових проміжках. Доведено, що схема має шостий порядок точності.