Умовна симетрія рівнянь Нав'є - Стокса - Сєров, М.І.; Тулупова, Л.О.; Фущич, В.І. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчена умовна симетрія рівнянь Нав'є — Стокса. Побудовані багатопараметричні сім'ї точних розв'язків рівнянь Нав'є — Стокса.