Об аксиоматизациях булевых алгебр - Лисовик, Л.П. (Український математичний журнал, 1997)
Побудовано деякі нові системи аксіом для булевої алгебри. Зокрема, аксіоматична система для диз'юнкції та логічного заперечення має три аксіоми. Для запропонованих аксіоматичних систем доведено їх незалежність.