Конечные группы с дополняемыми максимальными примарными циклическими подгруппами - Крекнин, В.А.; Мельник, И.И. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчаготься скінченні непримарні групи вказаного типу i дається опис ycix таких надрозв'язних груп.