О задаче Соболева в полной шкале банаховых пространств - Лось, В.М.; Ройтберг, Я.А. (Український математичний журнал, 1999)
В обмеженій області G з межею 3G, що складається з компонент різних розмірностей, розглядається еліптична гранична задача в повних шкалах банахових просторів. Порядки граничних виразів довільні, вони псевдодиферепціальиі вздовж ∂G. Доведено теорему про повний набір ізоморфізмів, розвинуто ЇЇ застосування. Результати залишаються вірними для еліптичних з параметром і параболічних задач Соболева, а також для систем структури Дугліса — Ніренберга.