Нелокальна задача Неймана для параболічного рівняння з виродженням - Пукальський, І.Д. (Український математичний журнал, 1999)
У просторах класичних функцій із степеневою вагою доведено існування і єдиність розв'язку нелокальної задачі Неймана для нерівномірно параболічних рівнянь без обмеження иа степеневий порядок виродження коефіцієнтів. Знайдено оцінку розв'язку задачі у відповідних просторах.