О структуре общего решения систем нелинейных разностных уравнений - Пелюх, Г.П. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджено структуру загального розв'язку систем нелінійних різницевих рівнянь з неперервним аргументом в околі стану рівноваги.