Лі-алгебраїчна структура інтегровних нелінійних динамічних систем иа розширених функціональних многовидах - Притула, М.М. (Український математичний журнал, 1997)
Розглядається загальна Лі-алгебраїчна схема побудови інтегровних нелінійних динамічних систем на розширених функціональних многовидах. Знайдено явний вираз для узгоджених структур Пуассона та виписано явно нелінійні рівняння, породжені спектром періодичної задачі для оператора зображення типу Лакса.