Визначення специфічності білково-ліпідних і білково-білкових взаємодій РН-домену білка Bcr, пов’язаного з хронічною мієлоїдною лейкемією - Мірошниченко, Д.О.; Дубровська, А.М.; Телегєєв, Г.Д.; Малюта, С.С. (Біополімери і клітина, 2007)
Білок Bcr є партнером Abl за реципрокною транслокацією t(9;22), що призводить до утворення філадельфійської хромосоми. Проаналізовано функції РН-домену Bcr. Визначено ліпіди, з якими зв’язується РН-домен in vitro. Розроблено підхід до виявлення білково-білкових взаємодій РН-домену методами мас-спектрометрії. Підтверджено зв’язування РН-домену з білками SMC1, β-тубуліном, zizimin1, PLCε in vitro та in vivo.