Про стійкість інваріантного тора - Дудзяний, С.І.; Перестюк, М.О. (Український математичний журнал, 1997)
Розглядається питання асимптотичної стійкості тривіального інваріантного тора лінійного розширення динамічної системи па торі. Формулюються та доводяться достатні ознаки асимптотичної стійкості, вивчаються умови існування та єдипості зцаковизіїачеиих функцій Ляпунова.