Організаційно-правові засади судового контролю за діяльністю органів та установ виконання покарань у зарубіжних країнах - Сикал, М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Мета цієї статті полягає в аналізі організаційно-правових засад здійснення судового контролю за діяльністю органів та установ виконання покарань у зарубіжних країнах.