Критический случай устойчивости одного квазилинейного разностного уравнения второго порядка - Витриченко, И.Е. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано достатні умови стійкості за Перроном тривіального розв'язку дійсного різницевого рівняння спеціального типу.