О сходимости некоторых числовых характеристик вариационных задач Дирихле в переменных областях - Ковалевский, А.А. (Український математичний журнал, 2000)
Доведено дві теореми, що дозволяють зводити питання про збіжність загальних характеристик варіаційних задач Діріхле в змінних областях до питання збіжності більш простих характеристик цих задач. Описано ситуацію, в якій збіжність більш простих характеристик має місце.