Дослідження Полтавських сейсмоприпливних записів в період подій-вибухів в Балаклії і Калинівці - Шляховий, В.П.; Шиян, Р.В.; Шляховий, Р.В. (Геофизический журнал, 2019)
Досліджуються сейсмопрілівние записи, отримані в Полтавській гравіметричної обсерваторії Інституту геофізики НАН України (ПГО) до, під час і після подій у м Балаклія (22 - 23 березня) і в м Калинівка (26 - 27 вересня) в 2017 р (вибухи на складах боєприпасів).