К вопросу определения высоты зоны обрушения пород - Южанин, И.А.; Терлецкий, А.М. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Запропоновано методику визначення висоти зони обвалювання на основі урахування коефіцієнта розпушення окремих шарів порід, що обрушуються.