Коллекторы метана в угленосных формациях Донбасса - Майборода, А.А.; Анциферов, В.А.; Голубев, А.А.; Иванов, Л.А. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Наведено основні чинники формування, зміни і газоносності колекторів метану вугленосних формацій Донбасу.