Ефективність контролювання бур'янів при застосуванні у посівах озимої пшениці суміші гербіцидів пума супер, зенкор і гродил максі - Мордерер, Є.Ю.; Радченко, М.П.; Нізков, Є.І.; Родзевич, О.П. (Физиология растений и генетик, 2013)
Польовими випробуваннями доведено, що застосування в посівах озимої пшениці грамініциду пума супер у нормі внесення 1 л/га в потрійній суміші з гербіцидом зенкор у нормі 0,2—0,4 кг/га та комплексним гербіцидом гродил максі у нормі 0,075 л/га збільшує ефективність контролювання однорічного злакового бур’яну метлюгу звичайного, забезпечує високу ефективність контролювання широкого спектра дводольних видів бур’янів і є безпечним для культури.